Home » Mokum Symphony

Mokum Symphony

Gepubliceerd op 29 januari 2016 15:07

In overleg met u stippelen we graag een traject van naamsvermelding uit, zodat uw bijdrage ook nog eens kan dienen als een uitgelezen en functioneel PR instrument.

 
 

 

Begin 2015 is Mokum Symphony opgericht; een spannend traject om bij nul te beginnen. Al gauw bleek het project liefhebbers te enthousiasmeren en stroomden de eerste donaties binnen. Mede dankzij deze giften hebben wij in 2015 Mokum Symphony verder kunnen opzetten middels  bijeenkomsten en kamermuziekconcerten, waar het team van Mokum Symphony zijn visie en missie heeft kunnen verwoorden. Ook is de nieuwe website gelanceerd. Op onzeFacebookpagina worden geïnteresseerden voortdurend op de hoogte gehouden van de activiteiten en de laatste nieuwtjes.  Inmiddels zijn er al duizenden mensen bereikt via dit medium. Daarnaast zijn wij er buitengewoon trots op dat het collectief Mokum Symphony is neergezet. Tientallen musici en musicologen hebben zich hier in 2015 bij aangesloten. Dankzij hen, een sterke visie, aantrekkelijke programmering en een doelgericht team heeft Mokum Symphony binnen korte tijd trouw publiek aan zich gebonden. Bovendien staan er nog veel meer musici klaar om mee te spelen…

Save the date!
In 2016 heeft Mokum Sympony een nieuw, uitdagend doel voor ogen: de première vanBeethoven Revisited. Beethoven’s 8e Symfonie en zijn 4e pianoconcert uitgevoerd in de stijl van de legendarische dirigent Willem Mengelberg.  Dirigent Joan Berkhemer neemt u samen met jonge topmusici uit Amsterdam en omgeving mee naar de wereld van het grote romantische gebaar. De première zal plaatsvinden op zaterdagavond 28 mei 2016 in de Keizersgrachtkerk te Amsterdam.

Het team van Mokum Symphony is al maandenlang hard aan het werk om dit bijzondere project op te zetten. Om deze première daadwerkelijk te realiseren heeft Mokum Symphony een bedrag van 20.000 euro nodig om zo de honoraria van de musici, zaal- en vleugelhuur, productie en een goed opgezette marketingcampagne te bekostigen. Tot aan mei organiseert Mokum Symphony activiteiten om het collectief verder op te bouwen. Hiermee hopen wij niet alleen onze zichtbaarheid te verbeteren en het bereik te vergroten, maar ook nieuwe ondersteuning binnen te halen.

Ook ú kunt meedoen!
De steun van ons team, publiek, musici en donateurs is voor ons onmisbaar. Alleen samen kunnen wij dit unieke project neerzetten. Wilt u ook meebouwen aan deze première van Beethoven Revisited? Dat kan op verschillende manieren:

         1. Meet & Greet Concert: topmusici van Mokum Symphony spelen een kamermuziekprogramma bij u thuis. Artistiek leider, dirigent en violist Joan Berkhemer geeft daarbij een muzikale toelichting.
          Totale onkosten MS: 600 euro
          Tip: bij een entreeprijs van 20,- worden de kosten met 30 man publiek gedekt
          Naamsvermelding op onze site en in programmaboekjes (indien gewenst)
         2. Meld u aan als vrijwilliger: Mokum Symphony is op zoek naar productionele ondersteuning bij bijeenkomsten en concerten. Houdt u van klassieke muziek en werkt u graag met enthousiaste mensen? Meld u dan aan als vrijwilliger!
          Naamsvermelding op onze site en in programmaboekjes (indien gewenst)
         3. Crowdfunding: binnenkort start een crowdfundingsactie om een gedeelte van het benodigde budget binnen te halen. Bij een donatie ontvangt u een tegenprestatie. Meer informatie volgt binnenkort!
         4. Mokum Sponsor: ook met uw bedrijf kunt u sponsor zijn. Dat kan al vanaf 1500,-.
          Als tegenprestatie heeft u de keuze uit:
          – een workshop ‘leiding geven’ uit een bijzondere invalshoek, namelijk vanuit het perspectief van de vooraanstaande dirigent en violist Joan Berkhemer
          – de lezing ‘ de invloed van de tijdsgeest op het musiceren’, door Joan Berkhemer

Wilt u met uw bedrijf meer bijdragen?
Bij sponsoring vanaf 3000,- biedt Mokum Symphony een kamerconcert op locatie.
Bij sponsoring vanaf € 8000,- in 1 keer is uw bedrijf ‘Mokum Hoofdsponsor van 2016’.

In overleg met u stippelen we graag een traject van naamsvermelding uit, zodat uw bijdrage ook nog eens kan dienen als een uitgelezen en functioneel PR instrument.

Doneren met ANBI-status is mogelijk.

Graag bespreken we de vorm waarin u de ondersteuning van Mokum Symphony en de première van Beethoven Revisited  op 28 mei het best zou kunnen gieten.

Contact
Mail: info@musicguides.us
Telefoon: 06 18809692, Katja de Winter, bestuurslid

Stichting: Musicguides.us
KvK 34186274

 
 

«   »